El Crit De La Natura

El Crit De La Natura

dimarts, 2 de març del 2010

MASACRE A LA CARRETERA QUE COMUNICA BORDILS I CORÇÀ


La Diputació de Girona, concretament el Servei de Xarxa Viària Local en mans de l'Enginyer Cap Sr. Joan Hugas, té tota la intenció d'executar imminentment una obra de "Millora i Condicionament" de la carretera que comunica Sant Martí Vell amb Madremanya (GI-V-6701 i GI-V-6702).


Si bé l'actuació sobre l'esmentada xarxa viària pot ser necessària en alguns punts per a la seguretat en la circulació, la destrossa d'arbredes, roures milenaris ja difícils de trobar en les nostres terres, espècies autòctones protegides, i de tot un paisatge emblemàtic que forma part del patrimoni natural més exquisit del nostre pais, és ABSOLUTAMENT DESPROPORCIONADA, INJUSTIFICADA I NÈCIA


L'any 2006 la Diputació ja va executar un tram d'uns 800 mts aproximadament d'aquesta carretera. El grau de destrucció de la naturaque va significar l'obra, creant un pont esperpèntic sobre la riera de Sant MArtí Vell, va ser brutal.


La destrucció que es preveu en aquesta segona fase és encara molt més dramàtica.

Val la pena deixar-se caure passejant una estona per la carretera per a comprovar, a través de les marques sobre l'asfalt i les estaques clavades pels tècnics de la Diputació, quina serà serà la magnitut de la destrossa final.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.