El Crit De La Natura

El Crit De La Natura

divendres, 19 de març del 2010

CONVIDO

al veïns del poble que continuen fent servir aquest blog de defensa de la nostra natura per a fer acusacions (que seran automàticament eliminades) a l'Ajuntament de Sant Martí Vell en relació al POUM a rellegir la presentació del blog.
LLum

4 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Amb això que dius (QUI?) hi estic totalment d'acord, tot va lligat. I evidentment tot implica un projecte de municipis que, al meu parer, està lluny de preservar un entorn i una identitat pròpia que són el nostre referent i el nostre capital. Aixó no vol dir que no hi pugui haver creixement als nostres pobles, com no vol dir que no es pugui aixamplar la carretera i tocar corves molt tancades per a millorar la seguretat en la circulació. Però no a costa de destrossar-ho tot, ni en un tema ni en l'altre.
    Sense insults , ni cops baixos ni acusacions el diàleg és molt més fructífer i constructiu. Gràcies!
    LLum

    ResponElimina
  3. Hi ha alguns veins que recolcem la lluita contra la destrossa de la carretera que també ens volem defensar dela destrossa que es farà a Sant Martí Vell si l' Ajuntament aprova el POUM dissenyat per aquest....només demanem que tothom s' informi i que lluitem tots junts contra la construcció i el creixement injustificat.....21 vivendes davant dels contenidors.....un hotel a la costa....uns parquings ...parcs infantils i zona verda innecessaris...una variant de la carretera que potser no cal.....etc....
    espero es publiqui el comentari ...ja que pensem només demana diàleg
    una família anti.POUM i a favor de la natura

    ResponElimina
  4. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.