El Crit De La Natura

El Crit De La Natura

dimecres, 3 de març del 2010

He llegit amb desconsol

com una vegada més la prepotència dels nostres administradors supera tot el que es pugui entendre!!!! Quins nassos que tenen de dir que és perque passi la Sarfa!!!... i on és el verdader i eficient transport públic que tan i amb tanta insistència s’ ha reclamat , el que hauria d’unir el màxim de poblacions, con un metro,( un carrilet) i evitar així que l’ habitant de l’ Empordà ho hagi de fer tot amb vehicle privat!!!... aquest transport no interessa , el ciment dòna més diners, i no soluciona els problemas de la ciutadania, però segurament sí, la butxaca d’ alguns.
Els administradors, no han d’administrar els diners públics ¿???, trets dels impostos que paguem els ciutadans en actiu???? Ciutadans que volem ser consultats i informats, i que a més a més hi tenim tot el dret. Tot aixó fa mal pensar!!!!
No s’explica de cap manera Tanta insensibilitat cap a la natura i als bells paratges, encara gairebé intocats ¡!!! Sino és que a darrera hi ha alguna morterada de diners importants, que no seran precisament per la població. En resum els polítics menystenen grollerament als votants!!!! Menys quan arriben eleccions que fan un teatre esperpèntic, amb els anys de democràcia que ja portem , nomes he vist que xarlotades, i cada cop més i més Baix nivel ¡!!!
una colla de mals gestors , que jo personalmet no vull que continuin aixis , però ni el PSC , ni CIU NI cap!!!! Canviin el xip que els Ciutadans estem quasi en peu de guerra!!!

Maria Valls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.