El Crit De La Natura

El Crit De La Natura

dimecres, 10 de març del 2010

ESTIMO LA TERRA

ESTIMO LA TERRA

Els qui estimem la TERRA que ens va veure néixer, tot i no ser Gironins, sempre ens ha agradat fer escapades per als llocs on la Natura ens aporta PAU i BELLESA, i Girona té o tenia la fama de conservar els seus paratges per gaudir-los tant els seus residents com tots els enamorats d’aquest raconet de Catalunya que va de Celrà a Monells.

Per mi és una pena molt gran veure i comprovar que els nostres governants escollits per nosaltres en democràcia, no estan a l’alçada del que s’espera d’ells i fa que em senti estafada amb un grau de decepció grandiós.

Si els responsables d’administrar els nostres interessos trepitgessin més els camins i pobles dels que en són responsables, segur que no actuarien de la forma que ho fan, n’estic segura, perquè MÉS MALAMENT N’ÉS IMPOSSIBLE.

És el que passa prenent les decisions sobre plànol, tancats en un despatx.

On són els eslògans de les campanyes electorals en èpoques d’eleccions?

On és tota la tasca ecologista, tant propagada per als nostres partits polítics?

Els que fa més 50 anys que portàvem nois i noies a descobrir les nostres muntanyes i a ensenyar-los a estimar i respectar la terra, que hem de pensar ara?

Què els hi podem respondre al veure les destrosses de tot allò que els ensenyàrem a respectar i a estimar?

És trist, per no dir que fa riure que l’únic motiu popular de la destrossa, sigui “la Sarfa no pot passar”.

Si teniu dignitat senyors que maneu..... SALVEU EL PAISATGE !!

Carme Giralt

2 comentaris:

  1. Felicitats per l' article...estic totalment d'acord amb el que expresseu en el blog i us demanaria a afegir-vos al moviment en contra del POUM ...ja que l' Ajuntament de Sant Martí Vell governat per ERC...el mateix que ha permés i recolçat el projecte de la carretera Vol destrossar el poble de Sant Martí Vell deixant construir on ara hi ha conreus .....i tot per interessos econòmics.....i familiars....
    Ànim però intenteu veure una mica més enllà.....
    PD Llum que el càrrec i l' amistat no et cegui

    ResponElimina
  2. a veure aquests covards si us poseu a treballar per salvar la nostra natura d'una vegada en comptes de tant molestar amb tanta collonada , que falta molt per les eleccions encara..., a TREBALLAR una mica!!Per cert, agraeixo desde aquí al regidor d'urbanisme i l'alcaldessa de sant martí vell per la seva atenció als TOTS els veins del poble en aquesta nevada i la seva excel.lent gestió de la situació que varem viure la setmana passada.
    llum

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.