El Crit De La Natura

El Crit De La Natura

dimarts, 2 de març del 2010

CONVOCATÒRIA PER A SALVAR ELS ARBRES DE SANT MARTÍ VELL



Uns quants veins que no estem en absolut d'acord amb la detrossa d'arbres i territori que preten l'obra de la carretera us convidem a una trobada el dissabte 6 de març.
A partir de les tres de la tarda estarem al pont del costat del restaurant de la riera de Sant Martí Vell (no al pont que ja han destrossat, al de l'altre costat!) netejant els arbres que volen tallar .
Els treurem les heures que els cobreixen i els permetrem expresar el seu dolor mitjançant cintes de colors, dibuixos, i tot allò que se us acudeixi portar.
Serà una festa doncs de grans i petits a on heu de portar guants de jardí, alguna eina qui la tingui, i el que volgueu per "apadrinar" un arbre i donar-li veu.

Us hi esperem a tots, sou la Veu de la Natura!

1 comentari:

  1. Un dels millors moments del dia, després de treballar, es produeix quan a Bordils, després del semàfor,giro travessant per sota la via del tren. Allà comença una carretera estreta, on sovint has de frenar si et creues amb un altre cotxe, però amb un encant molt especial, que fa que després d'un dia feina t'oblidis completament del que has fet, i et centris només en gaudir del paisatge i els olors. Ja sigui a l'hivern, vigilant si quan passo per Sant Martí Vell, el termòmetre del cotxe m'avisa de la gelada. O a la primavera, quan contemlant l'explosió de colors, baixes la finestra del cotxe i gaudeixes amb tots els sentits, mentre tornes d'una jornada de treball que pot haver estat molt dura. Llàstima que ja no pugui gaudir d'aquell moment estival quan atravessant el pont de la riera de Sant Martí Vell, obria el sostre solar del vehicle i em sentia privilegiada veient les copes del arbres com si entéssin dins.

    Ja fa uns anys de la esperpèntica obra al pont de la riera de Sant Martí Vell, i encara quan passo per allà penso en aquells moments i si tinc algú al costat, li explico com era i les sensacions que tenia quan hi passava.

    NO crec que fós necessària la grandesa d'aquella obra, amb unes conseqüències tan brutals sobre el territori, i encara crec que és menys necessaria l'ampliació prevista actualment.

    No entenc a qui pot beneficiar, i qui pot estar interessat en una obra així. De ben segur que és algú que no estima la seva terra !

    Anna

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.